برگزاری کارگاه دو روزه کنترل کیفیت مواد غذایی جهت گارشناسان گروه سلامت محیط

کارگاه آموزشی با موضوع تقلبات در مواد غذایی با حضور کارشناسان گروه  سلامت محیط دماوند، پردیس و فیروزکوه در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت در تاریخ های 19 و 20 تیر ماه برگزار گردید. از جمله مباحث تدریس شده در کارگاه فوق می توان به اصول نمونه برداری مواد غذایی، معدوم نمودن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز،تقلبات مواد غذایی در واحدهای صنفی که توسط مهندس جدیدی کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت پاکدشت آموزش داده شد، اشاره نمود

تقلب در مواد غذایی از طریق دستکاری مواد تشکیل دهنده غذا، نمایش غیر واقعی مواد غذایی، اجزای تشکیل دهنده غذا یا بسته بندی آن و اظهارات کذب و گمراه کننده در خصوص محتویات محصول به کار برده می شود. که تاثیر این امر تهدیدی برای سلامت عموم مردم بشمار می رود.

3.

کلید واژه
{author_name}
عکس نویسنده :

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن