• تاریخ انتشار : 1398/05/23 - 12:36
  • بازدید : 193
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

بازدید کارشناس نظارت برمواد غذایی شبکه ازشرکت صنایع غذایی گدوک و پایش برنامه عملیاتی

هدف از این بازرسی، بررسی میزان نمک در دوغ تولیدی کارخانه میباشد که طی برنامه سالیانه کارخانجات موظف به کاهش میزان نمک طبق استاندار و فرموله ارائه شده میباشند

هدف از این بازرسی،  بررسی میزان نمک در دوغ تولیدی کارخانه میباشد که طی برنامه سالیانه کارخانجات موظف به کاهش میزان نمک  طبق استاندار و فرموله ارائه شده میباشند. لازم به ذکر است با کاهش میزان نمک امکان کاهش کیفیت دوغ از لحاظ غلظت احساس دهانی- ماندگاری محصول  وجود دارد که می بایست طی بازرسی  دوره ایی به طور مستمر مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 81636
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن