روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
بازدید کارشناس نظارت برمواد غذایی شبکه ازشرکت صنایع غذایی گدوک و پایش برنامه عملیاتی
هدف از این بازرسی، بررسی میزان نمک در دوغ تولیدی کارخانه میباشد که طی برنامه سالیانه کارخانجات موظف به کاهش میزان نمک طبق استاندار و فرموله ارائه شده میباشند
هدف از این بازرسی، بررسی میزان نمک در دوغ تولیدی کارخانه میباشد که طی برنامه سالیانه کارخانجات موظف به کاهش میزان نمک طبق استاندار و فرموله ارائه شده میباشند. لازم به ذکر است با کاهش میزان نمک امکان کاهش کیفیت دوغ از لحاظ غلظت –احساس دهانی- ماندگاری محصول وجود دارد که می بایست طی بازرسی دوره ایی به طور مستمر مورد ارزیابی قرار گیرد.