اجرای مدیریت مهندسی بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی 1402
برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی 1402 از روز 24 اسفند ماه همزمان با سراسر کشور و با حضور فعال همه کارشناسان سلامت محیط این شبکه در سطح شهرستان فیروزکوه با هدف حفظ و ارتقای بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی و پروتکلهای بهداشتی با همکاری بازرسان دادستانی، فرمانداری، تعزیرات، جهاد کشاورزی، اداره صنعت، معدن و تجارت و بازرسی اصناف و با تشدید کنترل و نظارت بر مراکز و اماکن حساس. در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه طی ایام نوروز اجرا گردید.
با عنایت به اینکه بسیاری از مردم از تعطیلات نوروز استفاده نموده و به مسافرت و گردش می روند و با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان فیروزکوه که در حد فاصل سه استان و جاده سراسری قرار دارد و تردد فراوان مسافران در سطح شهرستان صورت می گیرد، برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط با حضور بازرسین سلامت محیط فیروزکوه مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح و با بازرسی از سامانههای آب رسانی، سنجش کلر باقیمانده ، سنجش با تجهیزات پرتابل و انجام آزمایشات میکروبی، رسیدگی به شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ ، بازدید از محلهای اسکان مسافران نوروزی و جایگاههای عرضه سوخت از جمله فعالیتهایی میباشد که به صورت گسترده در برنامه سلامت نوروزی در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل در سطح شهرستان اجرا شده است.
طی بیست روز اجرای طرح برنامه سلامت نوروزی، بیش از 750 مورد بازرسی در سطح شهرستان انجام شده و 92 مورد اخطاریه بحرانی و غیر بحرانی جهت متخلفین بهداشتی صادر شد.
همچنین بیش از از 580 کیلو گرم مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد در طول اجرای طرح کشف و ضبط گردید و ضمن سنجش بیش از 300 مورد کلر باقیمانده آب، 45 مورد نمونه برداری از آب شرب مصرفی انجام و تعداد 234 مورد سنجش بهداشت مواد غذایی و سطوح با استفاده از تجهیزات پرتابل صورت گرفت.
نظر