• تاریخ انتشار : 1396/06/22 - 10:26
  • بازدید : 453
  • تعداد بازدید : 25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

پلمپ یک واحد چلوکبابی بدلیل عدم رفع نواقص بهداشتی

مورخ 19/6/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مهندسین بهداشت محیط یک واحد چلوکبابی را بعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی ، به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر پلمپ نمودند .

 

 

 

مورخ 19/6/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، مهندسین بهداشت محیط یک واحد چلوکبابیرابعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی ، به دلیل  عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر پلمپ نمودند .

طبق دستورالعمل فوق اماکنی که اخطاریه های بحرانی و غیر بحرانی دریافت نموده و نواقص بهداشتی خود را رفع ننموده اند یک اخطاریه 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی دریافت مینمایند ، طی این 48 ساعت همچنان  فرصت خواهند یافت نواقص بهداشتی خود را رفع کنند در غیر اینصورت واحد مربوطه  پلمپ میگردد و بعد از پلمپ ، پرونده تخلفات بهداشتی امکنه جهت اعمال قانون به مراجع قضایی ارجاع داده میشود  .

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 51369
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن