• تاریخ انتشار : 1396/11/21 - 10:13
  • بازدید : 306
  • تعداد بازدید : 27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

پلمپ دو واحد از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی

مورخ 18/11/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

 

 

مورخ 18/11/96 در راستای آیین نامه اجرایی دستورالعمل رسیدگی به تخلفات بهداشتی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دو واحد از اماکن تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی شاملیک واحد آشپزخانه مرکزی و یک واحد کبابیو جگرکیبعد از طی مراحل قانونی و صدور اخطاریه پلمپ 48 ساعته جهت خروج مواد فاسد شدنی به وسیله متصدی، به دلیل  عدم رفع نواقص بهداشتی در زمان مقرر توسط مهندسین بهداشت محیط پلمپ گردید.

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 58042
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن