• تاریخ انتشار : 1395/05/17 - 10:01
  • بازدید : 254
  • تعداد بازدید : 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

جلسه آموزشی به مناسبت بزرگداشت هفته جهانی شیرمادر

به مناسبت بزرگداشت هفته جهانی شیرمادر، جلسه آموزشی در روز پنج شنبه، مورخ 14/5/95 با حضور نماینده بانوان ادارات در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید

به مناسبت بزرگداشت هفته جهانی شیرمادر، جلسه آموزشی در روز پنج شنبه، مورخ 14/5/95 با حضور نماینده بانوان ادارات در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید ، ابتدای جلسه خانم روان بخش هفته جهانی شیرمادر را تبریک گفتند و شعار هفته را بیان نمودند و در ادامه کارشناس تغذیه در خصوص فواید شیرمادر ، تغذیه انحصاری با شیرمادر، شیردهی مادران شاغل و... به همراه نمایش فیلم صحبت کردند ، شایان ذکراست در این جلسه کارشناس برنامه میانسالان در خصوص خود مراقبتی در دوره میانسالی و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی ،با رعایت شیوه زندگی سالم و تغذیه و فعالیت های بدنی و پیشگیری از بیماری سرطان سینه با انجام معاینات  سینه توضیحاتی ارائه نمودند.

شیر مادر از لحظه تولد تا پایان ماه ششم زندگی، نیازهای غذایی شیرخوار را که برای رشد طبیعی او لازم است، تامین می کند.

*  آغوز (کلستروم یا ماک) یا شیر روزهای اول، زردرنگ و غلیظ، بسیار مغذی و حاوی مواد مفید و ارزنده ای است که به منزله اولین اقدام ایمن سازی برای حفاظت کودک بر ضد بیماری های عفونی است.

*  چربی و پروتئین شیر مادر بهتر از دیگر انواع شیرها هضم و جذب می شود، به همین دلیل دل دردهای قولنجی، جمع شدن گاز، استفراغ و حساسیت نسبت به پروتئین در شیر خوارانی که با شیر مادر تغذیه می شوند کمتر مشاهده می شود.

* ترکیب شیر مادر همراه با رشد شیرخوار در سنین مختلف تغییر پیدا می کند، چربی شیر مادر در اوایل دوران شیردهی و در شروع هر وعده شیر کمتر است و سپس میزان آن به تدریج اضافه می شود.

* به علت وجود آب کافی در شیر مادر بخصوص ابتدای شیر، تشنگی شیرخوار برطرف می شود و نیازی به دادن آب یا آب قند در 6 ماه اول و قبل از شروع غذای کمکی حتی در مناطق بسیار گرم و خشک نیست.

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 34613
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن