تشدید نظارت های بهداشتی در دهه اول محرم سال 1403

همزمان با شروع ماه محرم و برگزاری مراسم عزاداری آقا ابا عبدالحسین (ع)، بازرسان بهداشت محیط فیروزکوه و بهورزان  خانه ها بهداشت روستایی طبق برنامه ریزی های انجام شده، نظارت و بازرسی  بر مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی  و اماکن عمومی حساس اعم از مساجد، هیئت ها، تکایا، موکب ها، ایستگاههای صلواتی، رستورانها، قنادی ها، فروشگاههای زنجیره ای، نانوایی ها، و ....... را تشدید نمودند. طیدهه اول محرم  93  مورد بازرسی از محل های برگزاری مراسم عزاداری در سطح شهر و روستا انجام شده و 6 مورد اخطاریه بهداشتی صادر گردید. همچنین مقدار 20 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد کشف و ضبط گردید. کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان در طول اجرای این طرح  ضمن سنجش بیش از 260 مورد کلر باقیمانده آب، 17 مورد نمونه برداری از آب شرب مصرفی انجام دادند  و تعداد 37  مورد سنجش بهداشت مواد غذایی و سطوح با استفاده از تجهیزات پرتابل صورت گرفت.

برنامه مهندسی بهداشت محیط در ایام محرم با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و عزاداران حسینی از طریق نظارت بر ایمنی مواد غذایی، ایمنی آب، دفع فاضلاب و پسماند، بهداشت فردی و عمومی،  کنترل مصرف دخانیات و کنترل حشرات و ناقلین بیماری، در ساعات اداری و غیر اداری صورت گرفت.

 

 

کلید واژه
{author_name}
عکس نویسنده :

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن