• تاریخ انتشار : 1394/12/19 - 09:56
  • بازدید : 482
  • تعداد بازدید : 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
واحد مبارزه با بیماریها شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری،کنترل و درمان بیماری تب مالت به پرسنل ادارات و دامداران و و کشاورزان.

در روز پنج شنبه 13/12/94 جلسه ی آموزشی پیشگیری،کنترل و درمان بیماری تب مالت به پرسنل جهاد کشاورزی و مسئولین سایر ادارات و دامداران و کشاورزان در محل جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه برگزار گردید.

در روز پنج شنبه 13/12/94 جلسه ی آموزشیپیشگیری،کنترل و درمان بیماری تب مالت به پرسنل جهاد کشاورزی و مسئولین سایر ادارات و دامداران و کشاورزان در محل جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه برگزار گردید.

جناب آقای دکتر بنداد کرمانی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان  فیروزکوه اقدام به آموزش در خصوص پیشگیری، کنترل و درمان بیماری تب مالت برای کشاورزان و دامداران و پرسنل جهاد کشاورزی و مسئولین سایر ادارات نمودند.

در این جلسه توضیحاتی در خصوص بیماری تب مالت از جمله تعریف بیماری و راههای انتقال و پیشگیری این بیماری داده شد.

لازم به ذکر است، بیماری تب مالت یکی از بیماری های مشترک بین انسان و دام است که انتقال آن از طریق دام های آلوده به انسان ایجاد می شود. این بیماری در گوسفند، گاو و خوک شیوع زیادی دارد و باعث تلف شدن و سقط جنین در دام ها می شود.
خوردن شیر غیرپاستوریزه دام آلوده و لبنیاتی که از شیر خام به دست می آیند مثل خامه، پنیر و بستنی باعث بیماری تب مالت می شود. از دیگر راه های آلودگی، تماس مستقیم با خون و احشای دام های آلوده است و در مشاغلی که ارتباط مستقیم با دام دارند، بیشتر دیده می شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه در زمینه جلوگیری از انتقال بیماری تب مالت نکاتی را خاطر نشان کردند:

1-5 دقیقه جوشاندن شیر    2-عدم استفاده از لبنیات غیر پاستوریزه     3- شستشوی صحیح دستها    4- استفاده از دستکش برای پاک کردن و قطعه قطعه کردن گوشت

در پایان به سئوالات  شرکت کنندگان حاضر در جلسه پاسخ داد ه شد.

  • گروه خبری : بهداشتی ,یاهویی
  • کد خبر : 29632
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن