روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
برگزاری دومین جلسه کمیته ایمنی آب در سال 1400
با هماهنگی واحد سلامت محیط دومین کمیته ایمنی آب شهرستان فیروزکوه در سال 1400 در تاریخ 29/09/1400 راس ساعت 09:00 صبح با حضور دکتر صادق زاده رئیس مرکز بهداشت و نمایندگان ادارات آبفا و بخشداری ها در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار گردید، ابتدا دکتر صادق زاده ضمن تشکر ازفعالیتهای آبفا و بخشداری مرکزی فرمود دسترسی به آب آشامیدنی سالم اولین شاخص بهداشتی در جوامع می باشد و این اهمیت مسئله کمیته ایمنی آب را می رساند و کلیه ادارات می بایست جهت دستیابی به اهداف این برنامه همکاری های لازم را بعمل آورند. سپس مسئول کنترل کیفی اداره آب و فاضلاب در خصوص اقدامات انجام شده در راستای برنامه ایمنی آب شهر و روستا های فیروزکوه و ارجمند اعم از تشکیل تیم، توصیف سیستم، ارزیابی ریسک و خطرات، بهبود و ارتقاء و مدیریت سیستم گزارش مبسوطی ارائه دادند. در ادامه نماینده بخشداری گزارشی از بازرسی های انجام شده از سامانه های آبرسانی و برنامه ریزی ها و الویت بندی روستاهای غیر تحویلی مطالبی بیان نمودند. در پایان هر یک از اعضاء در خصوص نحوه اجرای برنامه ایمنی آب و رفع مشکلات موجود نقطه نظرات و راهکارهای تخصص را بیان نمودند. برنامه ایمنی آب(Water Safety Plan) با نظارت سازمان جهانی بهداشت و با هدف ارتقای ایمنی و سلامت آب شرب و همسان سازی کیفیت موجود با استاندارهای نوین دنیا به اجرا در می آید. هدف کلی سازمان جهانی بهداشت از اجرای wsp اطمینان از کیفیت آب آشامیدنی از طریق ارزیابی و مدیریت مخاطرات بر روی سیستم آبرسانی از مرحله آبگیری تا نقطه مصرف را شامل می شود .
با هماهنگی واحد سلامت محیط دومین کمیته ایمنی آب شهرستان فیروزکوه در سال 1400 در تاریخ 29/09/1400 راس ساعت 09:00 صبح با حضور دکتر صادق زاده رئیس مرکز بهداشت و نمایندگان ادارات آبفا و بخشداری ها در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار گردید، ابتدا دکتر صادق زاده ضمن تشکر ازفعالیتهای آبفا و بخشداری مرکزی فرمود دسترسی به آب آشامیدنی سالم اولین شاخص بهداشتی در جوامع می باشد و این اهمیت مسئله کمیته ایمنی آب را می رساند و کلیه ادارات می بایست جهت دستیابی به اهداف این برنامه همکاری های لازم را بعمل آورند.
سپس مسئول کنترل کیفی اداره آب و فاضلاب در خصوص اقدامات انجام شده در راستای برنامه ایمنی آب شهر و روستا های فیروزکوه و ارجمند اعم از تشکیل تیم، توصیف سیستم، ارزیابی ریسک و خطرات، بهبود و ارتقاء و مدیریت سیستم گزارش مبسوطی ارائه دادند.
در ادامه نماینده بخشداری گزارشی از بازرسی های انجام شده از سامانه های آبرسانی و برنامه ریزی ها و الویت بندی روستاهای غیر تحویلی مطالبی بیان نمودند.
در پایانهر یک از اعضاء در خصوص نحوه اجرای برنامه ایمنی آب و رفع مشکلات موجود نقطه نظرات و راهکارهای تخصص را بیان نمودند.
برنامه ایمنی آب(Water Safety Plan) با نظارت سازمان جهانی بهداشت و با هدف ارتقای ایمنی و سلامت آب شرب و همسان سازی کیفیت موجود با استاندارهای نوین دنیا به اجرا در می آید. هدف کلی سازمان جهانی بهداشت از اجرای wsp اطمینان از کیفیت آب آشامیدنی از طریق ارزیابی و مدیریت مخاطرات بر روی سیستم آبرسانی از مرحله آبگیری تا نقطه مصرف را شامل می شود .