• تاریخ انتشار : 1395/10/28 - 09:42
  • بازدید : 354
  • تعداد بازدید : 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان

برگزاری جشنواره غذای سالم در شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

.جشنواره غذای سالم در شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه با رویکرد کاهش مصرف نمک و روغن و افزایش مصرف سبزیجات با حضور کریمی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری،دکتر بنداد کرمانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان و پرسنل شبکه بهداشت و درمان و داوطلبین سلامت برگزار شد

 جشنواره غذای سالم در شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه با رویکرد کاهش مصرف نمک و روغن و افزایش مصرف سبزیجات با حضور کریمی معاون سیاسی انتظامی فرمانداری،دکتر بنداد کرمانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان و پرسنل شبکه بهداشت و درمان و داوطلبین سلامت برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر بنداد کرمانی اظهار داشت: امروزه کم تحرکی و استفاده از نمک  و رزیم غذایی نامناسب و  استرس موجبات بیماری های مزمن در افراد شده است که را ه حل نجات و در امان ماندن از آن  داشتن الگوی صحیح غذایی و افزایش فعالیت فیزیکی است و سبزیجات و حبوبات و غلات مثل نان سبوس دار باید در وعده های غذایی روزانه مصرف شود.

وی خاطر نشان کرد: رژیم غذایی سالم نیازهای اساسی بدن به املاح، ویتامین ها و مواد مغذی را بدون تهدید به اضافه وزن و ایجاد بیماری فراهم می کند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان ضمن ابراز خشنودی از برگزاری و استقبال مناسب داوطلبین سلامت ایجاد جوی صمیمی، همدلی و نشاط را نیز از دیگر مزایای برگزاری اینگونه مراسمات عنوان کرد.

روانبخش کارشناس مسئول واحد بهداشت خانواده نیز در ادامه  ضمن بیان اهداف جشنواره به بیان نحوه تغذیه سالم پرداخت.


در پایان به سه نفر  که غذاهای آنها دارای مواد غذایی تازه و سبزیجات بیشتربود و در فرایند پخت آنها کمتر از روغن و نمک استفاده کرده بودند هدایایی تقدیم شدو به پاس قدردانی به همه شرکت کنندگان به رسم یادبود هدایایی اهدا شد.

 

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 41482
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن