• تاریخ انتشار : 1397/04/30 - 06:43
  • بازدید : 280
  • تعداد بازدید : 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

بازرسی مشترک از کشتارگاه دام شهرستان فیروزکوه

در تاریخ 30/04/97 با هدف بررسی وضعیت بهداشتی و در راستای برنامه ی پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (cchf) با هماهنگی واحد بهداشت محیط بازدید مشترکی با حضور دکتر کرمانی و دکتر طهماسبی سرپرست شبکه بهداشت و سرپرست مرکز بهداشت به همراه کارشناس مسئول بهداشت محیط و دامپزشکی و نمایندگان شهرداری از محل کشتارگاه دام نیمه صنعتی شهرستان فیروزکوه بازدید بعمل آمد .

 

 

در تاریخ 30/04/97 با هدف بررسی وضعیت بهداشتی و در راستای برنامه ی پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (cchf)  با هماهنگی واحد بهداشت محیط بازدید مشترکی با حضور دکتر کرمانی و دکتر طهماسبی سرپرست شبکه بهداشت و سرپرست مرکز بهداشت به همراه کارشناس مسئول بهداشت محیط و دامپزشکی و نمایندگان شهرداری از محل کشتارگاه دام نیمه صنعتی شهرستان فیروزکوه بازدید بعمل آمد . در این گشت ضمن بررسی وضعیت بهداشت محیط، بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار و تجهیزات، آب مصرفی و وضعیت دفع بهداشتی فاضلاب ، از سردخانه کشتارگاه نیز بازدید شده  و بر لزوم نگهداری گوشت و احشام دام به مدت 24 ساعت پس از ذبح در دمای یخچال جهت پیشگیری از بیماری CCHF به متصدیان امر تاکید شده است . همچنین از محل دفع پساب کشتارگاه نیز بازدید گردید و نواقص جهت مرتفع سازی به مسئولان کشتارگاه ارائه گردید.

بیماری تب خونریزی دهنده کنگو(CCHF)یک نوع بیماری مشترک بین حیوان و انسان می باشد که به صورت ناگهانی شروع می شود. بیشترین علل ابتلا به این بیماری تماس با دام یا مصرف گوشت های آلوده حاصل از ذبح دام های غیر مجاز می باشد، لذا از دام هایی که بدون نظارت دامپزشکی کشتار می شوند جدا باید خودداری نمود.

 

  • گروه خبری : بهداشتی ,آرشیو,یاهویی
  • کد خبر : 64779
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن