روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
آموزش تغذیه سالم به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت دراولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان فیروزکوه در سال 1397
جلسه آموزش تغذیه سالم دردورز دوشنبه مورخ 27/01/1397 در اولین کارگروه سلامت وامنیت غذائی شهرستان در سال 97 برگزار گردید در این جلسه پی خجسته کارشناس تغذیه شبکه درخصوص هفته سلامت ونفش تغذیه در سلامت جامعه گفت: خداوند در قرآن می فرماید فالینظر الانسان علی طعامه " پس انسان باید به غذایش بنگرد" تمامی افراد باید به تغذیه سالم ورعایت اصول تغذیه ای نظر داشته و در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری "سال 97 سال حمایت از کالای ایرانی" جایگزینی غذاهای سنتی وایرانی به جای غذاهای اروپائی وفست فودها را از ضرورتهای مهم تغذیه ای جهت حفظ سلامت وتندرستی جامعه دانست. ایشان گفت یکی از راههای استعمار کشورها ناسالم نمودن تغذیه جمعیت آن کشور است.
جلسه آموزش تغذیه سالم دردورز دوشنبه مورخ 27/01/1397 در اولین کارگروه سلامت وامنیت غذائی شهرستان در سال 97 برگزار گردید در این جلسه پی خجسته کارشناس تغذیه شبکه درخصوص هفته سلامت ونفش تغذیه در سلامت جامعه گفت: خداوند در قرآن می فرماید فالینظر الانسان علی طعامه " پس انسان باید به غذایش بنگرد" تمامی افراد باید به تغذیه سالم ورعایت اصول تغذیه ای نظر داشته و در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری "سال 97 سال حمایت از کالای ایرانی" جایگزینی غذاهای سنتی وایرانی به جای غذاهای اروپائی وفست فودها را از ضرورتهای مهم تغذیه ای جهت حفظ سلامت وتندرستی جامعه دانست. ایشان گفت یکی از راههای استعمار کشورها ناسالم نمودن تغذیه جمعیت آن کشور است.
پی خجسته گفت: بهروه وری یک جامعه در سلامت افراد آن جامعه است وبسیاری از بیماریها از جمله : ام اس، دیابت، فشارخون و... ریشه در تغذیه افراد دارد . که این وضعیت در شهرستان فیروزکوه در سال 96 به صورت 60% اضافه وزن وچاقی در جمعیت و30% مادران باردار مشهود بوده که بسیاری از افراد نیز مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی نداشته اند.
کارشناس تغذیه عملکرد شبکه بهداشت در سال 96 را جهت رفع مشکلات موجود به شرح ذیل اعلام نمود:
1- جذب یک نیروی ثابت کارشناس تغذیه مستقر در شبکه بهداشت
2- انجام مشاوره تغذیه جهت جمعیت تحت پوشش شهرستان
3- انجام مکمل یاری دانش آموزان درتمامی مدارس شهرستان
4- ایجاد جلسات هماهنگی درونبخش و برونبخش جهت رفع مشکلات تغذیه ای شهرستان
5-مشاوره و آموزش گروه هدفهای آسیب پذیر نظیر مادران باردار- کودکان زیر 5 سال- سالمندان و...
ایشان در اذامه گفت : موادی که مصرف آن درطی روزباید محدود گردد شامل: قندوشکر- نمک- روغن وچربیها- غذاهای صنعتی وکنسروی- کیک وبیسکوئیتها می باشد همچنین از مصرف بیش از حد غذاهائی نظیر نان وبرنج- ماکارونی – سیب زمینی وچای نیز باید پرهیز کرد .
درپایان کارشناس تغذیه شبکه برلزوم استفاده از تمامی گروههای هرم تغذیه ای در رژیم روزانه افراد جهت حفظ وسلامتی افرادتاکید نمود .