چهارشنبه ٠٩ فروردين ١٣٩٦ - 
1 2 3 4
 
 
منو اصلی
صفحه اصلي > معرفی واحد های ستادی > نظارت بر مواد غذايي و آرايشي و بهداشتي  

  

 

واحد نظارت برمواد غذایی وآشامیدنی وامور آرایشی -بهداشتی

1.نظارت برمواد غذایی وآشامیدنی

1-نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت موادخوراکی و آشامیدنی در کارخانجات و کارگاههای تولیدی، فرآوری، بسته بندی و سردخانه های نگهداری که مشمول اخذ پروانه های بهداشتی می باشند به صورت دوره ای و انجام نمونه برداری از محصولات و ارسال به آزمایشگاه های معاونت و یا آزمایشگاههای طرف قرارداد

2-كنترل و نظارت بر ساخت مواد از نظر فرمول تركيب و بهداشتي بودن محصول و حذف مواد اوليه غير مجاز

3-بررسی نتایج آزمایشگاهی موادغذایی به منظور دستیابی به مشکلات خطوط تولید

4- بازدید و اظهار نظر محل، جهت پاسخگویی به استعلام سازمان صنایع و معادن استان تهران، صدور یا اصلاح پروانه بهره برداری و صدور و یا تمدید پروانه ساخت و شناسه نظارت و....

  • بررسی وارسال مدارک جهت صدور پروانه تاسیس به معاونت غذاودارو(پس از کارشناسی)
  • بررسی وارسال مدارک جهت صدوریا اصلاح پروانه بهره‌برداری به معاونت غذا و دارو  ( پس از كارشناسی )
  • بررسی وارسال مدارك جهت صدور- اصلاح یا تمديد پروانه ساخت به معاونت غذا و دارو(پس از كارشناسی )
  • بررسی وارسال مدارك جهت صدور-اصلاح یا تمدید پروانه مسئول فنی به معاونت غذا و دارو(پس از كارشناسی )  

 

5-رسیدگی به شکایات مردمی در مورد تولید و فرآوری مواد غذایی و آشامیدنی

6- ارسال نمونه به آزمایشگاه و مطابقت نمونه با آنالیز و نتیجه آزمایشگاه- مطابق با فرایند تعریف شده

7-جمع آوری، طبقه بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات و ارائه راهکارهای مناسب در خصوص کاهش تخلفات و رفع مشکلات واحدهای تولیدی


 

2- نظارت برامور آرایشی و بهداشتی

 

با توجه به محدوده نظارتی اهم وظايف اين واحد بشرح زير می‌باشد:

1-امور فنی

  • كارخانجات و كارگاه‌های تحت پوشش (آرايشی وبهداشتی(
  • پاسخ استعلام وزارت صنايع و جهاد كشاورزی (از طريق اعزام كارشناس به محل معرفی شده جهت تاسيس كارخانه
  • بررسی وارسال مدارک جهت صدور پروانه تاسیس به معاونت غذاودارو(پس از کارشناسی)
  • بررسی وارسال مدارک جهت صدوریا اصلاح پروانه بهره‌برداری به معاونت غذا و دارو  ( پس از كارشناسی )
  • بررسی وارسال مدارك جهت صدور- اصلاح یا تمديد پروانه ساخت به معاونت غذا و دارو(پس از كارشناسی ) بررسی وارسال مدارك جهت صدور-اصلاح یا تمدید پروانه مسؤول فنی به معاونت غذا و دارو(پس از كارشناسی )


2-امور نظارتی

        الف- كارخانجات:

  • بازرسی از كارخانجات تحت پوشش جهت كنترل شرايط حين توليد، انبار، . . .
  • نمونه‌برداری از محصولات در حال توليد يا در انبار وارسال آن به آزمايشگاه كنترل جهت اطمينان از رعايت شرايط مناسب توليد و مطابقت باپروانه ساخت


        ب- شركت‌های وارد‌كننده

  • نظارت و بازرسی از انبار و اطمينان از شرايط مناسب نگهداری
  • نظارت بر بر‌چسب گذاری
  • بررسی موارد شكايات مطروحه از سوی شركت در خصوص عرضه محصولات تقلبی
  • معدوم نمودن كالاهای تاريخ گذشته، فاقد مجوز و. . . با توجه به نامه‌‌های ارسالی از سوی اداره كل

           ج- سطح عرضه:

  • كنترل بازار در خصوص عرضه محصولات دارای پروانه ساخت يا مجوز ورود
  • كنترل بر‌چسب گذاری محصولات وارداتی
  • جمع‌آوری و توقيف كالاهای قاچاق بدون پروانه و غيرمجاز
  • نمونه‌برداری از سطح بازار و ارسال به آزمايشگاه جهت تطبيق با پروانه يا مجوز ورود

 

 

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه
آدرس : فیروزکوه، میدان راه آهن، شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه

تلفن : 76442980- 021
پست الکترونیک : fnh@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.